Skrivet av: AN | 15 januari 2017

Tillbaka igen…

Efter något års torka vad avser skrivande har jag nu efter moget övervägande kommit fram till att det saknats mig, känslan av att uttrycka funderingar, känslor och åsikter var en gång något jag brann för men som under de senaste åren sakta avmattats med anledning av flertalet händelser i det privata.

Massor av händelser har ägt rum sedan senaste inlägget här vilket var 2012, jag har gjort en hel del omställningar i livet såsom:

1. Blivit av med jobb

2. Hittat nya jobb

3. En sprucken relation och familj

4. Vägen tillbaka…

Vägen tillbaka kan vara svår, särskilt då det sker händelser i ens liv och direkta omvärld som påverkar den ena parametern efter den andra, man inser att man plötsligt befinner sig ett ekorrhjul, en total vilsenhet som endast har en vägg som det bästa vittnet och lyssnar till ens ångest.

Ett par distinkta beslut är tagna på resans gång, däribland total avhållsamhet från alkohol. Sedan har jag beslutsamhet insett att man inte ska kasta sig in i en ny relation förrän man är hel själv och man är redo att ge av sig själv till någon annan. Jag har jämte detta arbetat hårt för att finna intressanta befattningar och har nu till sist hamnat på det ställe där jag sannolikt kan komma att stanna kvar till det är dags att hitta på något annat här i livet, pension exempelvis (om det nu blir någon sådan).

Det största beslutet i närtid är ändock att jag nu helt slutat med godis, chips och andra onyttigheter, det jag nu har kvar och som återstår är avhållsamhet från lite sämre alternativt till kostcirkel såsom pizzor och hamburgermenyer.

Jag anser nu att jag börjat lägga en god grund till hur jag framgent ska leva livet och ser nu med förtjusning en svag strimma av ljus vid horisonten. Jag ska dit, jag ska nå dit och jag ska övervinna de hinder som står i min väg om det så ska kosta mig mitt nästa sista andetag ty det sista skall insupas på andra sidan….

 

 


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: