Skrivet av: AN | 28 mars 2009

LO – ockret

Jag har med flit låtit bli att på min blogg kommentera LO basen Wanja Lundby-Wedins förehanvanden men när jag läser i SVD att hon nu får stöd av Socialdemokraternas ledare Mona Sahlin så börjar det vända sig i min mage.

Mona Sahlin menar att det kanske borde bli en debatt om huruvida de höga bonusar som förekommer ska vara kvar eller ej. Hon menar att ”det verkar finnas en folklig oponion mot de höga bonusarna”. Vaket Sahlin, hon har precis konstaterat det alla redan pratat om i ett par veckor.

Vad som också kan konstateras är att Lundby-Wedin sitter med i Socialdemokraternas verkställande utskott. Sahlin har väl räknat ut att det kan ”vara lönsamt” att hålla sams med henne för framtid apanagé… Tvi vale!


Svar

  1. Du har väl läst att Helle Klein på Aftonbladet också ger henne stöd. Det är ju Wanja som är hennes uppdragsgivare efterson LO och Schibstedt äger hälften var. Men det är LO som anställer politiske redaktören. Du kan läsa på Newsmill. Det är så äckslig så man vill spy.

  2. Ja… Det inte utan att det vänder sig i magen… Tack Helena, jag ska förkovra mig i tipsen du gav och lägga upp något riktigt drypande här framöver…


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Kategorier

%d bloggare gillar detta: